Opvoeden van uw hond

Geachte klanten,

De opvoeding van een hond is heel belangrijk. Naast het medisch aspect, speelt het gedrag van je huisdier ook een zeer grote rol. Om je hond beter te begrijpen en om hem op een juiste manier zaken aan- en/of af te leren, organiseren wij een infoavond.

Onze assistenten en dierenartsen geven jullie toelichting over vaccinaties, ontworming, vlooien- en tekenpreventie en de sterilisatie of kastratie van je hond.

Vanaf nu zal gedragstherapeut Stijn Vandersteen (Connect with Dogs) ook professionele raad en uitleg geven over de opvoeding van uw huisdier.

Zo kunnen we niet alleen mensen helpen met een nieuwe pup, maar ook zij die er één willen aanschaffen of zij die reeds langere tijd een hond hebben.

Deze infoavond gaat telkens door op een donderdagavond (+/- om de 2 maanden) om 18u30 en vervangt onze puppyparty. Wij verwachten u zonder hond.

Voor de eerstvolgende data kan u ons steeds contacteren.

Indien u wenst deel te nemen aan de infoavond, gelieve u dan op voorhand in te schrijven bij één van onze assistenten. Dit kan telefonisch, via e-mail of aan onze balie. Het aantal inschrijvingen per avond is beperkt tot 20. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per familie. De inschrijving is pas geldig wanneer het inschrijvingsgeld betaald is. Op het einde van de avond krijgt u een leuk verrassingspakket voor uw hond.

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen.

Het team van Veterinair Quadrant