Team

Stefaan Van Hoegaerden

Stefaan Van Hoegaerden

Oprichter en bezieler van Veterinair Quadrant

Afgestudeerd als dokter in de dierengeneeskunde in 1987. Na de studies gestart met een dierenartsenpraktijk in het landelijke Pajottenland. “Bij het starten van de praktijk merkte ik dat in deze streek nog veel gezelschapsdieren aan hun lot werden overgelaten op het vlak van dierengeneeskunde. “

Meer info

Wendy Haelterman

Wendy Haelterman

Sinds 2008 medevennoot van Veterinair Quadrant

Dierenarts Wendy Haelterman is afgestudeerd in juni 2003 als dierenarts kleine huisdieren. Door regelmatig bijscholing te volgen blijft zij op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de kleine huisdierensector. Zij heeft ook de opleiding gevolgd om paarden te chippen en te identificeren.

Meer info

Joke Boonefaes

Joke Boonefaes

Ik ben Joke Boonefaes en werk sinds januari 2011 als dierenarts in het Veterinair Quadrant. Al van jongs af aan was ik gek op dieren. Op bijna elke foto uit mijn kindertijd sta ik met een hond, kat of geit afgebeeld. Ik was ook 6 jaar vrijwilliger in een dierenasiel. Dierenarts worden was voor mij dan ook een logische keuze.

Meer info

Sven Basteleus

Sven Basteleus

Sven Basteleus is afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren in het jaar 2010. Reeds tijdens zijn studies heeft hij de kans gehad om met verschillende dierenartsen te mogen meelopen en is meteen na het afstuderen gestart in een éénmans dierenartsenpraktijk.

Meer info

Emilie Mox

Emilie Mox

Ik ben Emilie Mox en ik werk sinds september 2016 als dierenarts bij het Veterinair Quadrant. Het is van kinds af aan mijn droom geweest dierenarts te worden. We hadden thuis dan ook een heleboel dieren rondlopen (paarden, hond, katten, konijnen, …)

Meer info

Lara De Smedt

Lara De Smedt

Ik ben Lara De Smedt en ben sinds de zomer van 2019 aan de slag als dierenarts bij het Veterinair Quadrant.  Ik liep mijn afstudeerstage in onze praktijk en werk nu halftijds in Denderleeuw en halftijds in Herfelingen.

Meer info

Dorien Vanderheyden

Dorien Vanderheyden

Dorien Vanderheyden vervoegde onze praktijk in oktober 2009. Zij studeerde in juni af als dierenartsenassistente binnen de opleiding Agro- en Biotechnologie in Melle.

Meer info

Sanne Cammaerts

Sanne Cammaerts

Sanne Cammaerts liep haar eindstage als dierenartsassistente bij Veterinair Quadrant en studeerde vervolgens in 2012 af aan de Hogeschool Gent.

Meer info