Het Team

Stefaan Van Hoegaerden

Stefaan Van Hoegaerden

Oprichter en bezieler van Veterinair Quadrant

Afgestudeerd als dokter in de dierengeneeskunde in 1987. Na de studies gestart met een dierenartsenpraktijk in het landelijke Pajottenland. “Bij het starten van de praktijk merkte ik dat in deze streek nog veel gezelschapsdieren aan hun lot werden overgelaten op het vlak van dierengeneeskunde. ”

Meer info

Wendy Haelterman

Wendy Haelterman

Sinds 2008 medevennoot van Veterinair Quadrant

Dierenarts Wendy Haelterman is afgestudeerd in juni 2003 als dierenarts kleine huisdieren. Door regelmatig bijscholing te volgen blijft zij op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de kleine huisdierensector. Zij heeft ook de opleiding gevolgd om paarden te chippen en te identificeren.

Meer info

Joke Boonefaes

Joke Boonefaes

Dierenarts

Ik ben Joke Boonefaes en werk sinds januari 2011 als dierenarts in het Veterinair Quadrant. Al van jongs af aan was ik gek op dieren. Op bijna elke foto uit mijn kindertijd sta ik met een hond, kat of geit afgebeeld. Ik was ook 6 jaar vrijwilliger in een dierenasiel. Dierenarts worden was voor mij dan ook een logische keuze.

Meer info

Lara De Smedt

Lara De Smedt

Dierenarts

Ik ben Lara De Smedt en ben sinds de zomer van 2019 aan de slag als dierenarts bij het Veterinair Quadrant.  Ik liep mijn afstudeerstage in onze praktijk en werk nu halftijds in Denderleeuw en halftijds in Herfelingen.

Meer info

Emilie Mox

Emilie Mox

Dierenarts

Ik ben Emilie Mox en ik werk sinds september 2016 als dierenarts bij het Veterinair Quadrant. Het is van kinds af aan mijn droom geweest dierenarts te worden. We hadden thuis dan ook een heleboel dieren rondlopen (paarden, hond, katten, konijnen, …)

Meer info

Céline Verhille

Céline Verhille

Dierenarts

Mijn naam is Céline Verhille. Ik ben afgestudeerd in 2019 met als afstudeerrichting paard. Naast paarden heb ik zeker ook een grote interesse in de kleine huisdieren en dan voornamelijk in de chirurgie. Sinds oktober 2020 behoor ik tot het gezellige  team Veterinair Quadrant.

Meer info

Dorien Vanderheyden

Dorien Vanderheyden

Dierenartsassistente

Dorien Vanderheyden vervoegde onze praktijk in oktober 2009. Zij studeerde in juni af als dierenartsassistente binnen de opleiding Agro- en Biotechnologie in Melle.

Meer info

Sanne Cammaerts

Sanne Cammaerts

dierenartsassistente

Sanne Cammaerts liep haar eindstage als dierenartsassistente bij Veterinair Quadrant en studeerde vervolgens in 2012 af aan de Hogeschool Gent.

Meer info

Jelke Van Hassel

Jelke Van Hassel

dierenartsassistente

Jelke Van Hassel studeerde af aan Vives Roeselare in 2018 en vervoegd sinds 2020 ons team.

Meer info

Bente Van Cutsem

Bente Van Cutsem

Jobstudente dierenartsassistent

 Bente Van Cutsem zit in haar laatste jaar Agro-en Biotechnologie aan de HoGent te Melle en zal in januari 2022 afstuderen. Sinds februari werkt ze als jobstudent aan het veterinair Quadrant te Herfelingen en zal daar ook haar eindstage lopen.

Meer info

Ty De Leeuw

Ty De Leeuw

dierenartsassistent

 Ty De Leeuw liep in het Veterinair Quadrant Denderleeuw zijn eindstage en vervoegd sinds 2021 ons team in zowel Herfelingen als Denderleeuw. Hij is in bijberoep puppytrainer en studeert momenteel voor een postgraduaat Clinical Animal Behaviourist.

Meer info