Het Team

Stefaan Van Hoegaerden

Stefaan Van Hoegaerden

Oprichter en bezieler van Veterinair Quadrant

Afgestudeerd als dokter in de dierengeneeskunde in 1987. Na de studies gestart met een dierenartsenpraktijk in het landelijke Pajottenland. “Bij het starten van de praktijk merkte ik dat in deze streek nog veel gezelschapsdieren aan hun lot werden overgelaten op het vlak van dierengeneeskunde. ”

Meer info

Wendy Haelterman

Wendy Haelterman

Sinds 2008 medevennoot van Veterinair Quadrant

Dierenarts Wendy Haelterman is afgestudeerd in juni 2003 als dierenarts kleine huisdieren. Door regelmatig bijscholing te volgen blijft zij op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de kleine huisdierensector. Zij heeft ook de opleiding gevolgd om paarden te chippen en te identificeren.

Meer info

Joke Boonefaes

Joke Boonefaes

Dierenarts Certificate in Veterinary Dentistry

Ik ben Joke Boonefaes en werk sinds januari 2011 als dierenarts in het Veterinair Quadrant. Al van jongs af aan was ik gek op dieren. Op bijna elke foto uit mijn kindertijd sta ik met een hond, kat of geit afgebeeld. Ik was ook 6 jaar vrijwilliger in een dierenasiel. Dierenarts worden was voor mij dan ook een logische keuze.

Meer info

Marie Pierre

Marie Pierre

Dierenarts

Dierenarts worden was altijd haar plan A, dat is waarom ze elke morgen met veel enthousiasme en gedrevenheid aan de job begint. Marie Pierre studeerde met grote onderscheiding in 2016 af als dierenarts, specialiteit grote huisdieren. Sinds februari 2022 versterkt ze, na 5 jaar ervaring in een andere praktijk, het Quadrant-team.

Meer info

Elena Van Audenhove

Elena Van Audenhove

Dierenarts

Dierenarts Elena studeerde af 2019 aan de Universiteit van Gent. In 2022 kwam ze terecht bij het Team van Veterinair Quadrant
Gaëlle Selfslagh

Gaëlle Selfslagh

Dierenarts

Dierenarts Gaëlle studeerde in 2020 af aan de faculteit diergeneeskunde. Ze vervoegd ons team sinds 2024
Dorien Vanderheyden

Dorien Vanderheyden

Dierenartsassistente

Dorien Vanderheyden vervoegde onze praktijk in oktober 2009. Zij studeerde in juni af als dierenartsassistente binnen de opleiding Agro- en Biotechnologie in Melle.

Meer info

Sanne Cammaerts

Sanne Cammaerts

dierenartsassistente

Sanne Cammaerts liep haar eindstage als dierenartsassistente bij Veterinair Quadrant en studeerde vervolgens in 2012 af aan de Hogeschool Gent.

Meer info

Jelke Van Hassel

Jelke Van Hassel

dierenartsassistente

Jelke Van Hassel studeerde af aan Vives Roeselare in 2018 en vervoegd sinds 2020 ons team.

Meer info

Tom Van Eeckhoudt

Tom Van Eeckhoudt

Dierenartsassistent

Hallo, ik ben Tom. Van kinds af aan was ik al gefascineerd door allerlei soorten dieren en door de jaren heen is deze passie enkel maar gegroeid. Als ik niet bij mijn diertjes zit, kan je me in mijn vrije tijd terugvinden achter m’n schetsboek of al windsurfend op het water.

Meer info

Bente Van Cutsem

Bente Van Cutsem

dierenartsassistent

 Bente Van Cutsem zit in haar laatste jaar Agro-en Biotechnologie aan de HoGent te Melle en zal in januari 2022 afstuderen. Sinds februari werkt ze als jobstudent aan het veterinair Quadrant te Herfelingen en zal daar ook haar eindstage lopen.

Meer info