Joke Boonefaes

Werkt sinds januari 2011 bij het Veterinair Quadrant
Team » Joke Boonefaes
Al van jongs af aan was ik gek op dieren. Op bijna elke foto uit mijn kindertijd sta ik met een hond, kat of geit afgebeeld. Ik was ook 6 jaar vrijwilliger in een dierenasiel.

Dierenarts worden was voor mij dan ook een logische keuze.

Na 6 jaar studeren aan de faculteit diergeneeskunde had ik er nog niet genoeg van. Om mij nog meer te verdiepen in de diergeneeskunde liep ik gedurende een jaar een heel intensief ‘Small Animal Rotating Internship’ in de facultaire dierenkliniek. Samen met mijn collega’s was ik een jaar lang verantwoordelijk voor spoedgevallen en kritieke patiënten en liep ik mee op verschillende diensten (chirurgie, orthopedie, interne geneeskunde,…).

Nu wil ik me met volle overgave inzetten voor jullie huisdier. Vooral de interne geneeskunde (maag-darmproblemen, kanker, endocriene ziekten) en voortplanting interesseren mij en daarin zal ik me ook verder verdiepen.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn hond wandelen in de duinen en op het strand. Mijn tongval zal misschien wel verraden dat ik van de kust afkomstig ben. Daarnaast hou ik van lopen, spinnen en fietsen en kook ik graag.